Brobygning på to hjul.

Dato: 07/02/2022
Tid: 19:00
Vargihed: 2½ time
Lokation: Ubuntuhuset
Adresse: Købmagergade 43, 1.sal,
Postnr. & By: 1150 København

MuJu & Co. MC Danmark er verdens første motorcykelklub med særligt fokus på muslimer og jøder, men alle interesserede kan søge om medlemskab af klubben uanset religion, etnicitet eller køn. Klubben er uafhængig af religiøse, politiske og økonomiske organisationer og interesser. Klubbens rygmærke er en hånd (Hamsa/Fatimas hånd/Mirijams hånd), der er et spirituelt og beskyttende symbol, som anvendes i både muslimske og jødiske kulturer.   

Udover at fremme interessen for motorcykler har klubben desuden også til formål at øge gensidig forståelse og fredeligt samvær blandt religiøse-etniske minoriteter. I den forbindelse har klubben opbygget et bredt netværk, der dækker en række forskellige muslimske og jødiske grupperinger samt samfundsdebattører i Danmark. 

Klubben arrangerer løbende en række aktiviteter, herunder debatmøder og motorcykelture, hvor hensigten er at indgå i dialog og formidle viden, som skal øge forståelse for og tolerance mellem religiøs-etniske minoriteter og det øvrige samfund. Klubben har bl.a. arrangeret besøg på muslimske og jødiske begravelsesplader, stået fredsvagt med henblik på at afværge hærværk mod jødiske begravelsespladser under Krystalnatten, deltaget i demonstrationer mod vold på Christiansborg, holdt foredrag og debat om klubben i Åben Synagoge-arrangementer (Krystalgade), deltaget i den Jødiske Kulturfestival, besøgt en række moskéer, kirker og synagoger samt arrangeret fælles motorcykelkørsel med imam og rabbiner samt folketingspolitikere.

Bliv Medlem Nu!

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Total beløb der trækkes fra dit kort 300kr.

Total beløb der trækkes fra dit kort 150kr.

Total beløb der trækkes fra dit kort 150kr.

Giv en donation